Missie

Onze missie is om met onze transport- en (in-house) warehouse activiteiten op een verantwoorde wijze waarde te creëren op lange termijn voor al onze stakeholders. Dit betreft onze klanten, afnemers, leveranciers, opdrachtgevers, medewerkers en aandeelhouders.

Strategie

Wij focussen ons op Pharma gerelateerde producten en/ of andere (medische) producten die een hoge toegevoegde waarde vragen zoals geconditioneerd en/ of GDP geregeld vervoer. Dit doen wij kwalitatief hoogstaand, flexibel, snel en tegen een concurrerende prijs. In al ons doen en laten zetten wij de klant en onze opdrachtgevers centraal. Wij “ontzorgen”. Bij iedere handeling realiseren wij ons dat we te maken hebben met producten die van levensbelang kunnen zijn.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen modegril maar iets wat we dagelijks in de praktijk proberen te brengen. Ons wagenpark is nieuw en up-to-date en voldoet aan alle EURO5-normen en GDP richtlijnen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om in ons personeelsbeleid ook aandacht te hebben voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

KORT LOGISTICS B.V.

Kort Logistics B.V. is een jong, ambitieus, middelgroot transportbedrijf, opgericht in 2013. Wij richten ons met name op geconditioneerd (GDP) vervoer en sorteer en overslag activiteiten van pharma (gerelateerde) producten en andere (medische) artikelen met een hoge toegevoegde waarde.

DIENSTEN

Apotheek leveringen
Consumenten leveringen
Overige transportactiviteiten
Ziekenhuis/ zorginstellingen

CONTACT

T: 085 - 06 53 616

E: info@kortlogistics.nl