ORGANISATIE

 Kort Logistics B.V. is een jong, ambitieus middelgroot transportbedrijf opgericht in 2013. Kort Logistics B.V. richt zich met name op geconditioneerd (GDP) vervoer en sorteer- en overslagactiviteiten van pharma producten en andere (medische/verzorgings) artikelen met een hoge toegevoegde waarde.

Kort Logistics B.V. is gevestigd op een centraal gelegen locatie in Rogat (gemeente Meppel) aan de A28. Van hieruit bedienen wij onze klanten voor met name Noord, Oost en Midden Nederland. Wij werken met een team van 50 a 60 gemotiveerde medewerkers 24 uur per dag en 6 dagen per week om onze klanten en afnemers zo optimaal mogelijk te bedienen. 

Wij hebben jarenlange ervaring met dit gespecialiseerde “pharma” transport en weten hoe belangrijk de toepassing van Good Distribution Protocol is. Zowel onze wagens als medewerkers voldoen aan deze eisen. We hebben een up-to-date, goedverzorgd en onderhouden wagenpark dat voornamelijk bestaat uit geconditioneerde eenheden. De voertuigen zijn allemaal uitgerust met Track and Trace en uw zending is van minuut tot minuut online te volgen.

Kort Logistics B.V. staat voor kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit en snelheid tegen een concurrerende scherpe prijs. Wij garanderen een correct en veilig traject van fabrikant en groothandel naar de afnemer, of dit nu een apotheker, ziekenhuis of eindconsument betreft. 

Wij hebben o.a. navolgende services:

  • Innight en overnight zendingen
  • Tijdskaderleveringen
  • Spoedzendingen
  • Dedicated routes
  • 15-25°C gecontroleerd transport
  • 2-8°C gecontroleerd transport
  • Standaard transport 

KORT LOGISTICS B.V.

Kort Logistics B.V. is een jong, ambitieus, middelgroot transportbedrijf, opgericht in 2013. Wij richten ons met name op geconditioneerd (GDP) vervoer en sorteer en overslag activiteiten van pharma (gerelateerde) producten en andere (medische) artikelen met een hoge toegevoegde waarde.

DIENSTEN

Apotheek leveringen
Consumenten leveringen
Overige transportactiviteiten
Ziekenhuis/ zorginstellingen

CONTACT

T: 085 - 06 53 616

E: info@kortlogistics.nl