Farmaceutisch

Uw bezorging vervoeren wij in speciale geconditioneerde wagens die voldoen aan de GDP-richtlijnen en laatste regelgevingen. Onze chauffeurs zijn GDP-gecertificeerd. Zij kennen als geen ander de eisen voor het vervoeren van medische producten, zoals temperatuur, hygiënische omstandigheden en beveiliging. Zodat u verzekerd bent van behoud van de kwaliteit.

Apotheek

Dagelijks bevoorraden wij apotheken in Midden- en Noordoost-Nederland. Dit doen wij overdag en ’s nachts. U geeft zelf uw voorkeur aan wanneer wij de medische producten bij u bezorgen.

Ziekenhuis en zorginstelling

Wij leveren dagelijks medische producten aan ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland. Punctualiteit en zorgvuldigheid staan bij ons altijd voorop. Uw producten leveren wij in onze temperatuur gecontroleerde wagens. U heeft hiermee zekerheid van de juiste temperatuur.

U kunt onder andere gebruikmaken van:
  • Aflevering op afdeling met fysieke overdracht
  • Dedicated routes
  • Innight bezorging (wij bezorgen ‘s nachts)
  • Overnight bezorging (vandaag opgehaald, morgen bezorgd)
  • Persoonsgebonden aflevering met fysieke overdracht
  • Tijdskaderleveringen

Consument

Wij leveren uw medicatie en medische hulpmiddelen rechtstreeks bij u af. Door onze jarenlange ervaring met het transport van medische producten naar ziekenhuizen, apotheken en zorginstellingen, hebben we alle noodzakelijke kennis en eisen in huis.
U kunt dus rekenen op een zorgvuldige afhandeling die voldoet aan de richtlijnen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor thuisbezorging?