Standaard Transport

Bent u op zoek bent naar betrouwbare transportdiensten? met Kort Logistics bewegen wij mee op die weg, Transportdiensten die voldoen aan uw behoefte aan voorspelbaarheid in vertrek- en aankomstschema’s voor het vervoer van goederen, dan bieden wij de oplossing:

Vaste vertrekken en aankomsten

Met Kort Logistics kun je rekenen op vaste vertrek- en aankomsttijden, waardoor je logistieke planning gestroomlijnd wordt.

Diverse transport diensten

Onze diensten zijn veelzijdig en omvatten Farmaceutisch transport, geconditioneerd transport, waardoor we aan al uw transportbehoeften kunnen voldoen.

Kort Logistics verzorgt vooral transport in Noord en Oost Nederland. Maar werkt ook landelijk en in de Benelux, waardoor we zowel regionale als landelijke transportvraagstukken efficiënt kunnen afhandelen.

Voorspelbare leveringen

Het kernpunt van onze diensten is de voorspelbaarheid van leveringen. Bij Kort Logistics leveren we op tijd en volgens een strak schema.

Vaste transportschema’s

Wij hanteren duidelijke en vaste schema’s voor vertrek en aankomst, wat u helpt bij het plannen van je logistieke activiteiten

Bekende kosten

Bij Kort Logistics krijg je transparantie in de kosten, waardoor u uw budgettering en kostenbeheersing beter kunt beheren.

Aanpassing aan uw behoeften

Hoewel we standaarddiensten aanbieden, passen we onze transport- en logistieke oplossingen aan uw specifieke behoeften aan.

Pick-up, gewaarborgd transport en levering: Onze service omvat het ophalen van goederen op de laadplaats, verzending bij het eerste vertrek en levering op het losadres. Waarin wij ons onderscheiden in het persoonlijk overhandigen van de goederen.

Flexibiliteit in snelheid, frequentie en aflevergegevens

Kort Logistics kan, indien nodig, snelheid, frequentie en aflevergegevens afstemmen op de specifieke vereisten van elke opdracht.

Met Kort Logistics bent u verzekerd van betrouwbare, voorspelbare standaard transportoplossingen die voldoen aan de hoogste normen van efficiëntie en klanttevredenheid.