Topkwaliteit farmaceutisch vervoer: Uw betrouwbare partner

Bij Kort Logistics zetten we ons onvoorwaardelijk in voor het waarborgen van de integriteit van uw waardevolle farmaceutische zendingen. Onze inzet wordt ondersteund door speciaal ontworpen wagens die strikt voldoen aan de GDP-richtlijnen en de meest recente regelgeving. Als experts in farmaceutisch transport begrijpen onze GDP-gecertificeerde chauffeurs de cruciale aspecten van medische goederen, waaronder temperatuurregulatie, hygiënische voorwaarden en veiligheid. Ons doel is om de kwaliteit van uw producten onaangetast te houden tijdens het transport, zodat u met volledig vertrouwen kunt rekenen op onberispelijke resultaten.

Wist u dat? Kort Logistics uitblinkt in veilige farmaceutische leveringen?

Onze speciale wagens zijn ontworpen volgens de hoogste normen.
Onze chauffeurs zijn GDP-gecertificeerd en zijn experts in hun vakgebied.
Onze toewijding aan temperatuurregulering en hygiëne garandeert kwaliteit.

Farmaceutische bevoorrading voor apotheken: Onze prioriteit
Apotheken in Midden- en Noordoost-Nederland vertrouwen op onze nauwgezette bevoorrading. Of het nu overdag is of gedurende de stille uren van de nacht, wij stemmen onze diensten af op uw specifieke voorkeur. U heeft de regie over het tijdstip van levering van uw medische producten.

Wist u dat? Wij 24/7 uw apotheek bevoorraden?

Onze leveringen zijn stipt en betrouwbaar.
Dag en nacht zijn we in overeenstemming met uw schema.

Voor ziekenhuizen en zorginstellingen: Levering met zorgvuldigheid
Onze dagelijkse leveringen van medische benodigdheden aan Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen zijn gestoeld op punctualiteit en uiterste zorgvuldigheid. Wij stellen onverzettelijke standaarden en vervoeren uw producten met speciaal uitgeruste voertuigen die temperatuur gecontroleerd zijn. Met ons aan het roer, kunt u altijd vertrouwen op de correcte omgeving voor uw levering.

Wist u dat? Wij zorgen voor persoonlijke leveringen aan ziekenhuizen en zorginstellingen?

Onze punctualiteit en zorgvuldigheid zijn onbetwistbaar.
Temperatuur gecontroleerde voertuigen verzekeren de kwaliteit.

Diverse mogelijkheden voor uw levering
Of het nu gaat om levering op de afdeling met persoonlijke overdracht, toegewijde routes, nachtelijke bezorging, of bezorging binnen een specifiek tijdsbestek – wij bieden een reeks veelzijdige opties om aan uw individuele eisen te voldoen.

Wist u dat? U bij ons kunt kiezen uit diverse leveringsmogelijkheden?

Onze flexibele opties zijn afgestemd op uw specifieke wensen.
Maatwerk is een van onze specialiteiten.

Consumentgerichte dienstverlening: Uw medicatie in veilige handen
Uw medicatie en medische hulpmiddelen bezorgen we rechtstreeks bij u thuis. Dankzij onze rijke ervaring in transport naar ziekenhuizen, apotheken en zorginstellingen, hebben we alle benodigde kennis om aan de hoogste normen te voldoen. U kunt gerust zijn, wetende dat onze zorgvuldige afhandeling volledig in lijn is met de voorschriften.

Wist u dat? Wij uw medicatie met uiterste zorg thuis bezorgen

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het veilig transporteren van medische producten.
U kunt vertrouwen op onze expertise voor een vlekkeloze levering.

Verken de uitgebreide mogelijkheden voor thuisbezorging
Bent u benieuwd naar de naadloze thuisbezorgingsmogelijkheden die we aanbieden? Neem vandaag nog contact met ons op voor diepgaand inzicht in onze diensten, op maat gemaakte prijsopgaven, of om uw specifieke behoeften te bespreken. Onze toegewijde professionals staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de optimale logistieke oplossing.