Farmaceutisch transport: kwaliteit en zorg inbegrepen

Bij ons wordt uw waardevolle farmaceutische bezorging vervoerd in speciaal ontworpen wagens die volledig voldoen aan de strikte GDP-richtlijnen en de meest recente regelgeving. Onze chauffeurs zijn trots op hun GDP-certificering en beschikken over een diepgaand begrip van de essentiële criteria voor het vervoer van medische producten. Hierbij wordt gedacht aan temperatuurregulatie, hygiënische omstandigheden en veiligheid. U kunt erop vertrouwen dat de kwaliteit van uw producten behouden blijft gedurende het transportproces.

Voor apotheken: een betrouwbare partner in bevoorrading

Apotheken in Midden- en Noordoost-Nederland worden dagelijks van voorraad voorzien dankzij onze toegewijde inspanningen. Onze leveringen vinden zowel overdag als ‘s nachts plaats, volgens uw voorkeur. U heeft de controle over het tijdstip waarop uw medische producten bij u worden afgeleverd.

Ziekenhuizen en zorginstellingen: vooropstaande punctualiteit en zorgvuldigheid

Onze dagelijkse leveringen van medische producten aan ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland worden gekenmerkt door onwrikbare punctualiteit en zorgvuldigheid. Wij garanderen de ideale condities door gebruik te maken van onze temperatuur gecontroleerde voertuigen. Met ons kunt u altijd vertrouwen op de juiste temperatuur tijdens het transport.

Vakkundigheid

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en ervaren in het omgaan met diverse zendingen. Of het nu om spoedleveringen, documenten, pakketten of gevoelige goederen gaat, wij weten hoe we uw zending met zorg moeten behandelen.

Diverse leveringsmogelijkheden voor u

U heeft keuze uit diverse leveringsmogelijkheden die aan uw specifieke eisen voldoen:

  • Aflevering op afdeling met persoonlijke overdracht
  • Speciale routes voor toegewijde leveringen
  • Nachtelijke bezorging voor maximale efficiëntie
  • Bezorging ‘s nachts voor een snelle opvolging
  • Persoonsgebonden aflevering met persoonlijke overdracht
  • Levering binnen een specifiek tijdsbestek
  • Thuisbezorging voor consumenten
  • Vertrouwde levering aan consumenten

Wij brengen uw medicatie en medische hulpmiddelen rechtstreeks naar u thuis. Dankzij onze uitgebreide ervaring in het transporteren naar ziekenhuizen, apotheken en zorginstellingen, hebben we de vereiste kennis en expertise in huis. U kunt gerust zijn in de wetenschap dat onze afhandeling volledig in lijn is met de geldende richtlijnen.

Ontdek de mogelijkheden voor thuisbezorging

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van thuisbezorging? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten, offertes op maat of voor een bespreking van uw specifieke wensen. Wij zijn er om u te assisteren en uw vragen te beantwoorden.

Benieuwd naar een zorgvuldige levering? Ontdek onze mogelijkheden vandaag nog.